Home

Väärinkäsitys mikseri George Hanbury ilves jalkapallo joukkue 2018 rikki koota Nähdään huomenna

Maalivahti Rasmus Leislahti siirtyy Ilvekseen - Jalkapallo - Aamulehti

Espanja mukaan kilpaan MM-isännyydestä 2018? | Yle Urheilu

Ennakko: Ilves avaa Mestaruussarjan Kuopiossa - Ilvesedustus.fi |  Edustusjoukkueiden yhteinen koti
Ennakko: Ilves avaa Mestaruussarjan Kuopiossa - Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen koti

Ylöjärven Ilves ry - null

Ilves voitti Vuoden 2018 Tamperelainen Urheilija yleisöäänestyksen -  Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen koti
Ilves voitti Vuoden 2018 Tamperelainen Urheilija yleisöäänestyksen - Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen koti

Ilveksen vapaapotkuspesialisti Lauri Ala-Myllymäki valittiin kuukauden  pelaajaksi - Urheilu | HS.fi
Ilveksen vapaapotkuspesialisti Lauri Ala-Myllymäki valittiin kuukauden pelaajaksi - Urheilu | HS.fi

Ilves – VIFK 9-0 - Kansallinen Cup potkaistiin käyntiin - Ilvesedustus.fi |  Edustusjoukkueiden yhteinen koti
Ilves – VIFK 9-0 - Kansallinen Cup potkaistiin käyntiin - Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen koti

Tässä ovat jalkapallon MM-kisapaikan varmistaneet maat ja suurimmat  yllätykset – tutuista menestyjistä ahdingossa ovat Italia, Portugali ja  Uruguay | Yle
Tässä ovat jalkapallon MM-kisapaikan varmistaneet maat ja suurimmat yllätykset – tutuista menestyjistä ahdingossa ovat Italia, Portugali ja Uruguay | Yle

Pelaajat -
Pelaajat -

Ilves voitti IFK Mariehamnin 6–3 jalkapalloliigassa 2018 - Jalkapallo -  Aamulehti
Ilves voitti IFK Mariehamnin 6–3 jalkapalloliigassa 2018 - Jalkapallo - Aamulehti

Naisten Liiga 2018: FC Honka – Ilves – FC Honka Naiset

Ilves ja FC Lahti pelasivat tasan, Wiss kehui Ala-Myllymäkeä - Jalkapallo -  Aamulehti
Ilves ja FC Lahti pelasivat tasan, Wiss kehui Ala-Myllymäkeä - Jalkapallo - Aamulehti

Ilves A2 (2004-2006) • Ilvesjalkapallo

Jalkapalloa kentällä ja sen ulkopuolella – Ilveksen Johanna Salmijärvi  rakentaa pirkanmaalaista jalkapallokulttuuria - Kansallinen Liiga
Jalkapalloa kentällä ja sen ulkopuolella – Ilveksen Johanna Salmijärvi rakentaa pirkanmaalaista jalkapallokulttuuria - Kansallinen Liiga

Pelinumerot kaudelle 2018 - Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen  koti
Pelinumerot kaudelle 2018 - Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen koti

Ilves P15/2 (2008) • Ilvesjalkapallo

Ilves jalkapallo - Ilveksen C-poikien Akatemia-joukkue osallistuu  parhaillaan Roomassa pelattavaan Lazio Cupiin. Tänään joukkue selvitti  tiensä turnauksen finaaliin voittamalla kaksi sijoitusotteluaan. Aiemmin  Ilves voitti oman alkulohkonsa ...
Ilves jalkapallo - Ilveksen C-poikien Akatemia-joukkue osallistuu parhaillaan Roomassa pelattavaan Lazio Cupiin. Tänään joukkue selvitti tiensä turnauksen finaaliin voittamalla kaksi sijoitusotteluaan. Aiemmin Ilves voitti oman alkulohkonsa ...

Ylöjärven Ilves ry - Jalkapallo - null - Tervetuloa T15 omille sivuille!

Loukkaantumisia ja valtavaa epäonnea – nämä tähtipelaajat puuttuvat  jalkapallon MM-kisoista, viime kauden kaksi parasta ulkona | Urheilu | Yle
Loukkaantumisia ja valtavaa epäonnea – nämä tähtipelaajat puuttuvat jalkapallon MM-kisoista, viime kauden kaksi parasta ulkona | Urheilu | Yle