Home

Kosto Subdivide Merkitty jalkapallo naisten nelonen tampere 2018 celsius ylempi Epääminen

PiPo-79 – ToVe (Miesten Suomen Cup)

Toimittaja katsoi Tampereella seitsemän sarjatason jalkapallo-ottelua, ja  ja tajusi historiallisten EM-kisojen todellisen merkityksen - Hyvä elämä -  Aamulehti
Toimittaja katsoi Tampereella seitsemän sarjatason jalkapallo-ottelua, ja ja tajusi historiallisten EM-kisojen todellisen merkityksen - Hyvä elämä - Aamulehti

Espanjan naisten jalkapallomaajoukkue - uusimmat sisällöt – yle.fi

TPS olisi ansainnut enemmän Tampereen-vierailullaan – turkulaiset  hallitsivat ottelua kautta linjan, vaikka se päättyikin tasatulokseen -  Jalkapallo - Turun Sanomat
TPS olisi ansainnut enemmän Tampereen-vierailullaan – turkulaiset hallitsivat ottelua kautta linjan, vaikka se päättyikin tasatulokseen - Jalkapallo - Turun Sanomat

Suomen naiset piti nollan Islantia vastaan - tehot jäivät uupumaan -  Jalkapallo - Ilta-Sanomat
Suomen naiset piti nollan Islantia vastaan - tehot jäivät uupumaan - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Kokenut Anna Westerlund ei halua laukoa rankkareita edes sarjapeleissä:  ”Chillailen mieluummin hiljakseen taustalla” - Urheilu | HS.fi
Kokenut Anna Westerlund ei halua laukoa rankkareita edes sarjapeleissä: ”Chillailen mieluummin hiljakseen taustalla” - Urheilu | HS.fi

HJK:n ensimmäinen joukkue kerättiin kasaan lehti-ilmoituksilla – Suomessa  suhtauduttiin aluksi ristiriitaisesti naisiin jalkapallossa | Yle
HJK:n ensimmäinen joukkue kerättiin kasaan lehti-ilmoituksilla – Suomessa suhtauduttiin aluksi ristiriitaisesti naisiin jalkapallossa | Yle

Moron urheilullista: NePan reilun 20 vuoden putki Nelosessa vaarassa -  Urheilullista - Aamulehti
Moron urheilullista: NePan reilun 20 vuoden putki Nelosessa vaarassa - Urheilullista - Aamulehti

Moron urheilullista: TPV murskasi Kuopion Ykkösen pikarevanssissa -  Urheilullista - Aamulehti
Moron urheilullista: TPV murskasi Kuopion Ykkösen pikarevanssissa - Urheilullista - Aamulehti

LeKi-futis Lempäälän Palloseura ry - FC Haka-j Naiset - LeKi-futis 0-2  (0-2) Naisten edustusjoukkueelle tärkeä voitto eilen Valkeakoskelta.  Maalintekijöinä Rosendahl ja Lehtonen ⚽ Voiton myötä paikka syksyn  yläsarjasta on edelleen mahdollinen. Seuraavan
LeKi-futis Lempäälän Palloseura ry - FC Haka-j Naiset - LeKi-futis 0-2 (0-2) Naisten edustusjoukkueelle tärkeä voitto eilen Valkeakoskelta. Maalintekijöinä Rosendahl ja Lehtonen ⚽ Voiton myötä paikka syksyn yläsarjasta on edelleen mahdollinen. Seuraavan

SPL Länsi-Suomen piirisarjojen ilmoittautuminen kesä 2018

Naiset edustusjoukkue - LeKi-futis

Pallo-Iirot osuivat taas vastustajan maaliin 421 minuutin tauon jälkeen -  Jalkapalloviikko
Pallo-Iirot osuivat taas vastustajan maaliin 421 minuutin tauon jälkeen - Jalkapalloviikko

EM-futis: Espanja voitti Suomen – IS seurasi - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Tampereen Nelosta: Leki - Ilves/2 0-3 (0-2) - FutisForum2

TuTo ry - Jalkapallo

Tampere United 2024 - Kaunis kausi Tammelassa - FutisForum2

Jalkapallon MM-kisojen loppuottelu, tenniksen Wimbledonin finaalit – tässä  urheilun viikonlopun tv-tarjonta - Urheilu - Ilta-Sanomat
Jalkapallon MM-kisojen loppuottelu, tenniksen Wimbledonin finaalit – tässä urheilun viikonlopun tv-tarjonta - Urheilu - Ilta-Sanomat

Tampereen Pallo-Veikot - Naisten edustusjoukkue valmiina kauteen 2022

Jalkapallo | Etelä-Suomen Sanomat

EM-nelonen Itävalta oli liian vahva Suomelle jalkapallon naisten  MM-karsinnoissa – Olga Ahtinen: ”Panimme kroppaa likoon” - Urheilu | HS.fi
EM-nelonen Itävalta oli liian vahva Suomelle jalkapallon naisten MM-karsinnoissa – Olga Ahtinen: ”Panimme kroppaa likoon” - Urheilu | HS.fi

Historiallinen naisten jalkapallo-ottelu Englanti - Saksa Viaplayssa ja  Viafreessa - ePressi
Historiallinen naisten jalkapallo-ottelu Englanti - Saksa Viaplayssa ja Viafreessa - ePressi

T 08-10 - Mikroharakat - Karkkilan Jalkapalloseura