AC Oulu menettää voittonsa, FC Interin protesti läpi

HJK tokeni kotivoittoon ja karkasi kärkeen – AC Oulu haki pisteet Lahdesta  | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
HJK tokeni kotivoittoon ja karkasi kärkeen – AC Oulu haki pisteet Lahdesta | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

AC Oululle portugalilaisvalmentaja – "Piinkova ammattilainen" | Yle Urheilu

ONS Naiset
ONS Naiset

AC Oulu ja HIFK pelasivat kaksi ottelua viikon sisään: maalit menivät  oululaisille 10–2 – AC Oulu jatkaa varmuudella myös kauden 2023 liigassa |  Kaleva
AC Oulu ja HIFK pelasivat kaksi ottelua viikon sisään: maalit menivät oululaisille 10–2 – AC Oulu jatkaa varmuudella myös kauden 2023 liigassa | Kaleva

Etusivu | Oulun Palloseura

Veikkausliigassa melkoinen yllätys – ylivoimaisesti sarjaa hallinnut HJK  hävisi jumbojoukkue AC Oululle
Veikkausliigassa melkoinen yllätys – ylivoimaisesti sarjaa hallinnut HJK hävisi jumbojoukkue AC Oululle

140-vuotisjuhliaan viettävästä Oulun Luistinseurasta on kasvanut 2 000  lisenssipelaajan yhteisö, jonka merkitys Oulun alueen ihmisten  hyvinvointiin on merkittävä – katso kuvia keltasinisen ikiliikuttajan  matkan varrelta | Kaleva
140-vuotisjuhliaan viettävästä Oulun Luistinseurasta on kasvanut 2 000 lisenssipelaajan yhteisö, jonka merkitys Oulun alueen ihmisten hyvinvointiin on merkittävä – katso kuvia keltasinisen ikiliikuttajan matkan varrelta | Kaleva

AC Oulu - Taisteleva, Rohkea & Ylpeä

AC Oulu - Umpipaska jalkapallo-ottelu ✔️ Umpipaska tulos... | Facebook

KPV:n johtoasema ei kestänyt aivan loppuun saakka jalkapallon Suomen cupin  avausottelussa – AC Oulu tasoitti pari minuuttia ennen loppua 1–1:een.
KPV:n johtoasema ei kestänyt aivan loppuun saakka jalkapallon Suomen cupin avausottelussa – AC Oulu tasoitti pari minuuttia ennen loppua 1–1:een.

Oulun HarrasteFutis ry

Lässähtikö nousutaisto? Veikkausliigapaikassa kiinni oleva AC Oulu saa  vastaansa pääosin junioreita, myös ex-pelaaja kaivettu mukaan
Lässähtikö nousutaisto? Veikkausliigapaikassa kiinni oleva AC Oulu saa vastaansa pääosin junioreita, myös ex-pelaaja kaivettu mukaan

Työläisnuorukaisten seura valitsi jalkapallon – Tammikuussa 75 vuotta  täyttänyt Oulun Työväen Palloilijat pärjäsi huippuvuosinaan pohjoisella  asenteella | Kaleva
Työläisnuorukaisten seura valitsi jalkapallon – Tammikuussa 75 vuotta täyttänyt Oulun Työväen Palloilijat pärjäsi huippuvuosinaan pohjoisella asenteella | Kaleva

Rovaniemen Palloseura - AC Oulu/OLS oli vahvempi nuorta RoPS-ryhmää vastaan  - "Tosi arvokkaita minuutteja"
Rovaniemen Palloseura - AC Oulu/OLS oli vahvempi nuorta RoPS-ryhmää vastaan - "Tosi arvokkaita minuutteja"

Nimi mieleen: 17-vuotias Otso Liimatta pohjusti AC Oulun 3–0-voiton Hakasta  – ”Ei ollut niin hyvä veto, mutta mokke ei ehkä nähnyt palloa kunnolla” |  Urheilu | Aamuposti
Nimi mieleen: 17-vuotias Otso Liimatta pohjusti AC Oulun 3–0-voiton Hakasta – ”Ei ollut niin hyvä veto, mutta mokke ei ehkä nähnyt palloa kunnolla” | Urheilu | Aamuposti

Pallo juoksuttaa yhä - Sivakka

AC Oulu kellisti RoPSin ja säilytti liigapaikkansa – Acheampong hölmöili  itsensä suihkuun - Urheilu - Satakunnan Kansa
AC Oulu kellisti RoPSin ja säilytti liigapaikkansa – Acheampong hölmöili itsensä suihkuun - Urheilu - Satakunnan Kansa

Oulun Palloseura (jalkapallo) – Wikipedia

Inter jätti protestin Oulun kokoonpanosta sunnuntain ottelussa – "Meidän  näkökulmastamme sääntö on hyvin selkeä" - Jalkapallo - Turun Sanomat
Inter jätti protestin Oulun kokoonpanosta sunnuntain ottelussa – "Meidän näkökulmastamme sääntö on hyvin selkeä" - Jalkapallo - Turun Sanomat

Oulun Tarmo ry - Jalkapallo - Edustus - Joukkue

Pikkuhuuhkajien vierailu Oulun Raatissa kiinnostaa yleisöä – Tiistain  otteluun on myyty jo yli 2 000 lippua | Lapin Kansa
Pikkuhuuhkajien vierailu Oulun Raatissa kiinnostaa yleisöä – Tiistain otteluun on myyty jo yli 2 000 lippua | Lapin Kansa